Politica

15 mari parcări în jurul Capitalei – viziunea lui Nicușor Dan pentru fluidizarea traficului și reducerea poluării în București

Nicușor Dan la primarie

Candidatul Dreptei la Primăria Capitalei continuă prezentarea soluțiilor pe care le propune pentru rezolvarea traficului din cel mai aglomerat oraș al țării. 

La conferința de presă susținută astăzi în zona Militari, Nicușor Dan a vorbit despre proiectul marilor parcări din jurul Bucureștiului și a propus crearea unui sistem „park&ride”, soluție care va duce la descongestionarea traficului. 

Soluția propusă de Nicușor Dan este realizarea unui sistem de 15 mari parcări în jurul Bucureștiului, în 15 puncte importante, care vor fi corelate și cu stațiile viitorului metrou de suprafață propus de candidatul Dreptei, dar și cu alte mijloace de transport în comun.

„Traficul din București este principala problemă a bucureștenilor și e logic ca răspunsul, soluțiile la traficul din București să fie principala mea preocupare în programul pe care vi-l adresez”, a declarat Nicușor Dan

Sursă: DIGI24

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *