Politica

Câte voturi ar strânge Viorica Dăncilă pentru Cotroceni. Cum stă candidatul Alianţei USR-PLUS

Câte voturi ar strânge Viorica Dăncilă pentru Cotroceni. Cum stă candidatul Alianţei USR-PLUS

Viorica Dăncilă ar strânge doar 6,7% din voturi, dacă duminica viitoare ar fi alegeri prezidențiale, potrivit unui barometru IMAS realizat la sfârșitul lunii iunie. În acest sondaj au fost selectate doar răspunsurile celor care au declarat că merg la vot, nu și ale indecișilor.

Viorica Dăncilă a anunțat joi că este dispusă să candideze la alegerile prezidențiale dacă îi va cere partidul. ”Dacă partidul îmi va cere să candidez la prezidențiale, voi accepta ce spune partidul.

Dacă nu există o altă opțiune care să ne ducă în turul 2 și să câștigăm, nu voi da înapoi”, a declarat Viorica Dăncilă joi.

Cum stă candidatul Alianței USR-PLUS Nici candidatul Alianței USR-PLUS nu stă grozav în sondaj, fie că o să fie Dacian Cioloș, fie Dan Barna.

Dacian Cioloș este cotat cu 12,7% voturi pentru președinție, iar Dan Barna cu 5,3%.

Sondajul este condus detașat de președintele în funcție, Klaus Iohannis, cu 42,4% intenție de vot, urmat de Călin Popescu Tăriceanu (15,5%) și Victor Ponta (14,1%).

Dacian Cioloș este abia al patrulea (12,7%), iar apoi, în ordine, Viorica Dăncilă (6,7%), Dan Barna (5,3%), Kelemen Hunor (1,8%) și Eugen Tomac (1,6%).

Citește și: Viorica Dăncilă: Dacă partidul îmi va cere, voi candida la prezidenţiale

Sursa: RomaniaTV

Comentarii

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *