Social, Top Stiri, Trust This

Aglomerație în autobuzele din București. STB a redus numărul curselor cu un sfert, instituțiile publice refuză să își lase funcționarii să lucreze de acasă

În plină epidemie, zeci de pasageri înghesuiți precum sardelele într-o cutie de conserve au fost fotografiați într-un autobuz care circulă pe linia 304 din București.

Într-un singur autobuz STB care operează pe linia 304, în plină epidemie de coronavirus, au fost fotografiați aproximativ 50 de pasageri care călătoreau lipiți unul de altul fără a păstra distanța socială de minimum un metru. Pozele au fost făcute azi dimineață în jurul orei 6.00. Linia 304 face legătura între Piața Presei Libere și Străulești și are 22 de opriri.

„Vă sesizez faptul ca cei din conducere au luat decizia ca de azi sa diminueze parcul circulant. În acest context a crescut numărul de pasageri din autobuze. Practic sunt ocupate toate locurile pe scaun și în picioare. Am ajuns sa circulam cu zeci de călători care nu respecta distanta sociala. Atât eu cât și alți colegi ne temem pentru viata și sănătatea noastră. Lucram fără a putea sa ne protejam. Nu avem sursa de apa sa ne spălăm pe mâini la capăt de linie, iar wc-urile sunt pline de microbi. Vă rugăm să ne ajutați”, a declarat pentru G4Media.ro O. M., șofer STB.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *