Social, Trust This

ANM: Răcire accentuată a vremii, ninsori şi intensificări ale vântului în toată ţara, în următoarele trei zile

Vremea va intra într-un proces de răcire accentuată în toată ţara în următoarele trei zile, fiind prognozate ninsori, lapoviţă şi intensificări ale vântului, relevă informarea actualizată duminică de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Astfel, în intervalul 22 martie, ora 13:00 – 25 martie, ora 18:00, aria precipitaţiilor va cuprinde cea mai mare parte a ţării. La munte va ninge, în centrul, nordul şi nord-estul teritoriului treptat vor predomina ninsorile, iar din a doua parte a nopţii de duminică spre luni (22/23 martie) ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare şi în restul ţării. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte şi în regiunile sudice – sud-vestice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Vântul va prezenta intensificări, cu viteze în general de 50-60 km/h, mai mari în regiunile sudice – sud-estice şi la munte. Local şi temporar va fi viscol.

De asemenea, până miercuri, la ora 2:00, va fi în vigoare un Cod galben de ninsori moderate cantitativ şi viscol în Carpaţii Orientali şi Meridionali.

Sursă: AGERPRES

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *