Politica, Top Stiri

Barna: Perspectiva ca USR să susţină o moţiune de cenzură este ”ca la făină: trei nule”. Moţiunea de cenzură ar fi pur şi simplu dovada supremă că facem politică la mişto

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, joi, că perspectiva ca USR să susţină o moţiune de cenzură este ca la „făină: trei nule”, menţionând că un asemenea demers nu are legătură cu agenda cetăţenilor.

„Eu consider că în momentul de faţă moţiunea de cenzură ar fi pur şi simplu dovada supremă că facem politică la mişto, adică în momentul acesta şi încă nişte săptămâni şi luni de zile fiecare cetăţean este preocupat de cum îşi protejează părinţii, bunicii, copiii, cum îşi revine la o viaţă normală având grijă să nu cadă pradă epidemiei, în timp ce clasa politică ar transmite mesajul că mergem la Cotroceni să facem consultări pentru un nou Guvern, destabilizăm din nou întreg mecanismul de funcţionare pe care îl avem astăzi. USR nu va susţine o moţiune de cenzură pe timp scurt, pentru că noi credem că prioritatea este capacitatea Guvernului, a acestui Guvern, de a lua măsuri pentru susţinerea economiei, pentru păstrarea sănătăţii populaţiei şi de a răspunde situaţiei coronavirusului”, a afirmat Barna, la Digi 24.

El a adăugat că depunerea unei moţiuni de cenzură este „o idee clasică PSD”, „un populism ieftin”.

„Ideea că începem din nou hârjoana parlamentară pe inventat guverne şi pe croşetat majorităţi mi se pare o idee clasică PSD, un populism ieftin în care să ne batem cu pumnii în piept că ce luptă politică facem, dar fără legătură cu agenda cetăţenilor. Deci, perspectiva, din punctul nostru de vedere, de a susţine o moţiune de cenzură este ca la făină: trei nule”, a arătat liderul USR.

Barna a spus că relaţia USR cu Guvernul este „foarte responsabilă şi corectă”.

Sursa: G4Media.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *