Social, Top Stiri, Trust This

Caz fără precedent la morga din Câmpulung Moldovenesc: o familie a luat corpul unui decedat cu care nu avea nici o legătură și l-a îngropat

circulatie interzisa de 1 mai

Poliția din orașul suceavan Câmpulung Moldovenesc a deschis un dosar penal după ce angajații de la morgă au fost protagoniștii unei încurcături macabre: au permis unei familii să ia corpul unui bărbat decedat cu care nu aveau nicio legătură.

Ce s-a întâmplat mai exact: un bărbat din comuna Vatra Moldoviței a constatat cu stupoare că tatăl său, Petru Cramer, mort în pădure la 49 de ani în cursul zilei de joi, 28 mai, era deja îngropat, potrivit publicației Monitorul de Suceava. Situația fost provocată atât de angajații de la morgă, care au permis unei alte familii să intre în morgă și să ia cadavrul, dar și respectivei familii, care nu a verificat identitatea persoanei.

Pentru a recupera corpul tatălui său, care fusese deja îngropat de cealaltă familie, bărbatul a trebuit să facă o plângere la poliție și să semneze o declarație prin care era de acord cu deshumarea părintelui înmormântat din greșeală, potrivit Monitorul de Suceava.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *