Business, Social, Trust This

Ce cumpărături de criză fac unii primari: o comună maramureșeană își construiește biserică, una giurgiuveană organizează focuri de artificii

În plină criză economică provocată de epidemia de coronavirus, unii primari din țară continuă procedurile de achiziție directă din banii comunității a unor produse și servicii care nu au nici o legătură cu situația actuală.

Astfel, comuna Salsig din Maramureș a achiziționat direct lucrări de construcții de clădiri religioase cu 448.000 de lei (circa 92.000 de euro), potrivit portalului public de achiziții, citat de Banii Noștri.

Mai precis, comuna din Maramureș – județ aflat în carantină totală din cauza numărului enorm de cazuri de coronavirus – vrea să construiască o sala multiconfesionala de rugăciune: infrastructura, suprastructura construcției, acoperiș, arhitectura construcției, instalații electrice, amenajarea terenului, organizarea de șantier, finisări interioare. Aria construită a clădirii este de 111,14 mp, înălțimea turnului de la sol este de 13,75 m.

Pe de altă parte, comuna Putineiu din județul Giurgiu a cumpărat servicii de organizare de spectacole. Detalii? 11 ore de program artistic, 4 capete de afis, foc de artificii, spectacol de lumini laser, scena mare, sonorizare, lumini, prezentator, personal tehnic autorizat.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *