Business, Social, Top Stiri

Cine e „băiatul deștept din Sănătate” aflat în umbra contractului de 11,5 milioane € câștigat de un magazin sătesc

masti in Romania

GÂNDUL.RO a descoperit că o firmă obscură dintr-un sat giurgivean a obținut un contract de 11,5 milioane € din bani publici pentru a livra statului o cantitate de 1.750.000 de măști de protecție! În umbra acestei firme, deținute de o anonimă, s-ar găsi, în realitate, un ”băiat deștept din Sănătate”, multimilionar cu solide conexiuni în sistemul medical din România.

Obiectul de activitate al firmei ROMWINE & COFEE declarat la Registrul Comerțului este vânzarea ”cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor și produselor din tutun efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”, dar acest lucru n-a împiedicat-o să intre în posesia mega-contractului pentru furnizarea unei cantități de aproape două milioane de măști de protecție.

Informații de ultimă oră indică faptul că în spatele acestei afaceri se află un controversat afacerist cu legături în sistemul medical, al cărui nume a apărut și în investigația ”Secureanu”. La acel moment, despre milionarul în cauză, patron al companiei SANIMED, s-a afirmat că ar fi vândut aparatură medicală către mai multe spitale din România.

De data aceasta, milionarul Cătălin Hideg, fiindcă despre el este vorba, n-a mai apărut direct în afacere, ci s-ar fi folosit de un interpus. 

Sursa: gandul.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *