Social, Top Stiri, Trust This

Cum s-au infectat 92 de medici în Spitalul Suceava: ”N-am avut măști o săptămână și apoi ni s-au adus măști subțiri. Pe stradă am văzut mai bune”

Un medic al Spitalului din Suceava susține că nu au existat măști timp de o săptămână, iar când au primit în sfârșit, s-au trezit cu niște „cârpe” subțiri, care se rupeau la cea mai mică bruscare. Citeşte întreaga ştire: Cum s-au infectat 92 de medici în Spitalul Suceava: ”N-am avut măști o săptămână și apoi ni s-au adus măști subțiri. Pe stradă am văzut mai bune”.

”Vom fi mult mai mulți decât 92, pentru că jumătate spital abia acum se trestează”, spune un cadru medical de la Suceava.  Printr-un comunicat, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Suceava susține că a făcut tot ce a depins de ea: ”Toate echipamentele care au putut fi achiziționate în noile condiții de pe piață au fost cumpărate; în punctele sensibile din spital, precum UPU, Boli Infecțioase, Pneumologie și ATI numărul dezinfecțiilor a crescut la 3-4/zi iar personalul a fost instruit și strictul necesar a fost asigurat. În secția Boli Infecțioase au fost asigurate permanent combinezoane de protecție pentru personalul de intervenție la cazurile suspecte și confirmate cu COVID-19.”

Sursă: Libertatea

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *