Lifestyle

Cum transforma banii falși în bani reali cel mai bun falsificator din istoria României

bani falsi

Bărbatul considerat cel mai bun falsificator de bani din istoria României a fost arestat preventiv.

A cooperat cu procurorii DIICOT și le-a povestit tot ce a făcut în ultima vreme: că i-a luat un an să printeze prima bancnotă și că a învățat singur, din greșeli, până s-a perfecționat. Banii îi plasa mai ales în piețe și târguri, iar la percheziții au fost găsite zeci de calendare, în care își notase principalele evenimente din fiecare județ.

Tăcut în fata jurnaliştilor, bărbatul de 52 de ani le-a spus tot anchetatorilor. Şi-a recunoscut faptele şi le-a povestit că i-a luat foarte mult timp până când a făcut prima bancnotă bună.

Până să ajungă la perfecţiune însă, individul a făcut câteva greşeli, una dintre ele gravă. La începutul carierei, pe una dintre bancnotele falsificate a lăsat o amprentă aproape perfectă. Anchetatorii au descoperit-o după o muncă titanică, dat fiind că banii trec prin atâtea mâini. I-au făcut profilul genetic şi aşa au ajuns la cea de-a doua amprentă, de la un furt comis în anii 90 de acelaşi individ. Comparaţia celor două a dus la o potrivire perfectă, aşa că individul a fost prins.

Dar până a fost prins, s-a folosit din plin de banii pe care i-a făcut.

Sursa: stirileprotv.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *