Social, Trust This

Documentar G4Media: Regina Angliei s-a ascuns într-un tufiș în curtea Palatului Buckingham pentru a-l evita pe Nicolae Ceaușescu în timpul vizitei dictatorului român

Un nou documentar despre familia regală a Marii Britanii relatează, printre altele, că regina Elisabeta a II-a s-a ascuns cândva în tufișurile din jurul Palatului Buckingham pentru a-l evita pe dictatorul român Nicolae Ceaușescu în timpul controversei sale vizite de stat din 1978, relatează Harper’s Bazaar.

Jurnalistul și biograful regal Robert Hardman spune în documentarul „Regina noastră: în interiorul Coroanei” că regina Elisabeta se bucura de o plimbare privată cu trăsura atunci când s-a văzut nevoită să adopte măsuri drastice pentru a-l evita pe Ceaușescu.

”Cu ocazia șederii lui Ceaușescu și a soției sale Elena, Regina a ieșit cu trăsura la o plimbare în grădinile palatului și l-a văzut pe Ceaușescu venind”, spune Hardman în documentar.

”S-a gândit atunci: Chiar nu vreau o dicuție cu el”, așa că pentru prima și ultima dată în viață, s-a ascuns într-un tufiș în grădinile palatului pentru a-și evita invitații”.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *