Externe, Politica, Top Stiri, Trust This

Dodon, despre imaginile în care primește o pungă de la Plahotniuc: Nu cunosc ce era în acel pachet, totul a fost doar o scenetă făcută pentru înregistrare/ Opoziția amenință cu declanșarea procedurii de suspendare a președintelui

Președintele Igor Dodon are o explicație pentru imaginile în care este surprins cum primește o pungă cu bani de la Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov: totul a fost o scenetă, iar el a urmărit scopul de a-i da senzația fostului șef al PD că au o relație de colaborare, scrie publicația Jurnal, preluată de Rador.

„Am mai spus și anterior că în discuțiile avute atunci cu Plahotniuc fiecare a avut tactica sa: a mea a fost să-i dau senzația că avem o relație de colaborare ca să întind momentul până am putut să acționez deschis și direct și să scot țara din captivitatea lui. Tactica lui Plahotniuc a fost să însceneze diferite provocări și pachețele pentru a le filma. Nu cunosc ce era în acel pachet, totul a fost doar o scenetă făcută pentru înregistrare”, a declarat Dodon.

Totodată, Dodon a spus despre deputatul Iurie Reniță, cel care a făcut publice imaginile, că este folosit pe post de instrument politic și de manipulare.

„A devenit clar că Reniță a fost o conservă oligarhică infiltrată în blocul ACUM, care mai întâi a lovit în integritatea blocului, iar acum face alte servicii pentru oligarhi”, a mai spus șeful statului.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *