Business, Social

E.ON România a donat 250.000 kWh de energie în cadrul campaniei ”Dăruieşte Lumină”, la cererea românilor care au indicat persoanele vulnerabile

Compania E.ON România a pus la dispoziție 250.000 kWh în cadrul noii ediții a campaniei „Dăruieşte Lumină” pentru a-i susține pe cei care au nevoie de ajutor în perioada pandemiei de coronavirus, potrivit paginii https://www.daruiestelumina.ro/.

Participanții la campanie au trimis pe Facebook povești ale celor care au nevoie de sprijin, iar compania a scăzut câte 100 kWh din facturile persoanelor nominalizate.

Singura condiție pentru ca persoanele vulnerabile să primească cei 100 kWh a fost ca persoanele nominalizate să aibă un abonament E.ON pentru minim unul din cele două tipuri de servicii: gaze naturale sau energie electrică.

Unii dintre susținătorii campaniei Dăruiește Lumină au dorit să contribuie cu energie și pentru instituțiile sociale care au primit mai puține donații în această perioadă, astfel că o parte din kilowatti au ajuns și la acestea.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *