Politica, Trust This

Fostul şef al ASF, Dan Radu Ruşanu, câştigă parţial procesul intentat statului după ce a fost arestat 7 luni şi apoi achitat. Ruşanu trebuie să fie despăgubit cu 70.000 de lei pentru onorariile avocaţilor din proces. El ceruse daune de 6,5 milioane de lei

instantele in perioada de urgenta

Curtea de Apel Bucureşti a decis, definitiv, ca statul să îi achite lui Dan Radu Ruşanu 70.000 de lei reprezentând onorariile avocaţilor care l-au reprezentat în procesul în care fostul şef al Autorităţii de Supraveghere Financiară a fost arestat şi ulterior achitat. Ruşanu ceruse daune de 6,5 milioane de lei.

Minuta instanţei:

Solutia pe scurt: Admite apelul. Anulează sentinţa apelată şi rejudecând: Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 70.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare, sub forma onorariilor avocaţilor, efectuate în cadrul dosarului penal nr. 2827/2/2014. Obligă pârâtul să plătească reclamantului suma de 2.505 lei cheltuieli de judecată în fond. Obligă intimatul să plătească apelantului suma de 1.252,5 lei cheltuieli de judecată în apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată azi, 23.06.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefă.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *