Politica, Top Stiri

Gabriela Firea susţine că renunţă la candidatura pentru Primăria Capitalei, dacă se găseşte vreun candidat de stânga sau centru-stânga cu un procent mai bun decât ea în sondaje

firea candidatura PMB

Primarul general, Gabriela Firea, susţinută de PSD pentru un nou mandat, afirmă că renunţă la această candidatură dacă partidele de stânga sau centru-stânga găsesc o persoană care este mai bine plasată în sondaje decât ea. Firea susţine că partidele de stânga creează confuzie în rândul alegătorilor dacă au mai mulţi candidaţi, dar şi prin mesajele din ultimele zile.

”Transmitem semnale confuze către alegători pentru că ne percep pe noi în acelaşi plan politic. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm noi, toţi, de fapt vrem să câştigăm şi dumneavoastră trebuie să alegeţi din trei pe partea de centru-stânga şi aveţi un singur candidat pe zona de centru dreapta, facem un bine? Haideţi să ne gândim!”, a afirmat, marţi seară, la Antena 3, Gabriela Firea, întrebată ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei.

Firea a mai spus că ”în aceste zile tumultuoase” partidele de stânga creează un avantaj candidatului de dreapta.

”Noi, practic, ce demonstrăm susţinătorilor noştri şi celor care sunt nehotărâţi, dar ne privesc cu o anumită simpatie? Le spunem că avem atâta aroganţă, atâta suficienţă, suntem atât de trufaşi încât între noi nu reuşim să ne înţelegem, astfel încât să avem acel candidat care este cel mai bine poziţionat din punct de vedere sociologic, şi anume actualul primar general?”, a adăugat Gabriela Firea. 

Sursa: news.ro


Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *