Social, Trust This

Hunedoara: Primăriile Deva şi Petroşani renunţă la ”Zilele Oraşului” şi redirecţionează banii spre spitale

Primarii municipiilor Deva, Florin Oancea, şi Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, au anunţat joi că la viitoarele şedinţe ale consiliilor locale vor propune ca banii alocaţi pentru organizarea Zilelor Oraşelor să fie redistribuiţi spitalelor din cele două localităţi în vederea asigurării echipamentelor medicale necesare în lupta împotriva virusului COVID-19.

Valoarea totală a fondurilor se ridică la 740.000 de lei, din care 400.000 de lei vor fi redirecţionaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă de către Primăria Deva şi 340.000 de lei vor fi realocaţi de Primăria Petroşani către Spitalul de Urgenţă din localitate.

„La următoarea şedinţă de Consiliu Local, voi propune consilierilor spre aprobare un proiect de hotărâre prin care să renunţăm la organizarea Zilelor Devei din acest an, iar toţi banii alocaţi pentru acest eveniment să fie direcţionaţi către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Suma alocată prin buget Zilelor Devei în acest an este de 400.000 lei. Aceşti bani vor ajuta acum la salvarea de vieţi”, a notat primarul municipiului Deva, Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Sursă: AGERPRES

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *