Business, Social, Top Stiri

În plină pandemie, Primăria Suceava a cumpărat beculeţe de Paşti cu 27.000 de euro. Câţi bani a primit spitalul judeţean

achizitii suceava luminite de Paste

Pe 18 martie, la două zile după decretarea stării de urgenţe în România, Primăria Suceava a cumpărat ornamente luminoase de Paşti în valoare de 27.000 de euro şi a mai încheiat un contract de 2.000 de euro pentru a repara ornamentele pascale.

Contractele au fost atribuite prin încredinţare directă. Ambele contracte au fost atribuite direct firmei Neon Lighting din Cluj.

În acelaşi timp Consiliul Local Suceava a alocat luni, 23 martie, Spitalului Judeţean Suceava suma de 5 milioane de lei pentru a cumpăra echipamente de protecţie a personalului şi echipamente medicale pentru ATI.

Spitalul Judeţean Suceava se află în stare critică. Aproape 100 de cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID 19. Medicii de la spital au consulatat sute de pacienţi în ultimele săptămâni. Specialiştii estimează o explozie a numărului de îmbolnăviri în rândul populaţiei din Suceava în următoarea perioadă.

Sursa: adevarul.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *