Politica, Social, Top Stiri

Iohannis: Situaţia, extrem de gravă şi trebuie să fim conştienţi de necesitatea ţinerii sub control a pandemiei. La jumătatea lui august putem discuta dacă se ţin sau nu alegerile

Iohannis despre alegeri

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat dacă în opinia sa, alegerile din 27 septembrie ar trebui anulate, că este o discuţie legitimă dacă să organizăm sau nu alegerile din 27 septembrie, dar trebuie să despărţim discuţia politicianistă de discuţia pe fapte. Conform preşedintelui, dacă pandemia nu se agravează şi se iau măsuri, putem organiza alegeri. Preşedintele a afirmat că la jumătatea lunii august situaţia ar trebui evaluată şi să fie reluată discuţia referitoare la oportunitatea organizării alegerilor.

Preşedintele s-a referit şi la gestionarea pandemiei, anunţând că joi va avea o întâlnire cu ministrul de Interne, Marcel Vela, şi cu şeful DSU, Raed Arafat, pentru a evalua situaţia, în contextul în care s-a ajuns la 1.200 de cazuri de infectare zilnic. ”Situaţia este extrem de gravă şi trebuie să fim conştienţi de necesitatea imperativă a ţinerii sub control a pandemiei”, a afirmat Iohannis.

Sursa: news.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *