Politica

Kelemen Hunor: Noi nu vom semna o moţiune de cenzură. Asta e 100%. Nu cred că, în perioadele în care sunt alte probleme, e oportun să vii cu o moţiune de cenzură. Nici nu văd o catastrofă, fiindcă este un instrument constituţional

Kelemen Hunor a declarat că UDMR nu va semna o moţiune de cenzură. Liderul Uniunii a precizat că nu i se pare oportun să vii cu o moţiune de cenzură, într-o perioadă în care există alte probleme care trebuie gestionate, însă nu consideră că o astfel de acţiune ar fi o catastrofă, deoarece acesta este un instrument constituţional pe care îl are Opoziţia la dispoziţie.

„Nu ştiu. Nu am discutat. Vom discuta la momentul potrivit. Nu cred că. în perioadele în care sunt alte probleme. e oportun să vii cu o moţiune de cenzură, dar nici nu văd o catastrofă, fiindcă este un instrument constituţional în mâna Opoziţiei. Depinde de foarte multe chestiuni care se vor întâmpla în august. Eu atâta pot să vă spun, că noi nu vom semna o moţiune de cenzură. Asta e 100%. Mai departe, mi-e greu să spun, că în acest moment discutăm doar teoretic că ar exista, va exista, e posibil. Când va exista, atunci putem intra în detalii”, a afirmat Kelemen Hunor, miercuri la RFI, întrebat dacă UDMR va semna moţiunea de cenzură anunţă de PSD pentru luna august.

Sursa: News.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *