Politica, Trust This

Klaus Iohannis: „Este nevoie de toţi românii, din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă și sigură”

klaus iohannis

„Este nevoie de toţi românii, de <aici> şi de <acolo>, din ţară şi din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă şi sigură pe care ne-o dorim”, afirmă preşedintele Klaus Iohannis afirmă, într-un mesaj transmis de Ziua Românilor de Pretutindeni.

„Ultima duminică a lunii mai ne oferă prilejul de a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni, o zi dedicată celor aflaţi dincolo de hotare, dar rămaşi aproape de ţara natală, în gând şi în suflet. Fiecare român, acolo unde se află, este un ambasador al tradiţiilor, culturii şi obiceiurilor noastre, al creativităţii şi al spiritului românesc. Ultimele luni au pus o lume întreagă la grea încercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai mulţi dintre români s-au comportat în mod exemplar. Responsabilitatea fiecăruia şi solidaritatea tuturor ne-au ajutat pe toţi să trecem mai uşor prin această pandemie”, spune şeful statului.

Sursă: DIGI24

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *