Trust This

Ludovic Orban, după ce licitaţia pentru măşti a fost contestată: Solicit Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor să soluţioneze cu celeritate, să nu aştepte cele 20 de zile, Compania care contestă nu a dovedit că poate livra la termen

orban inundatii

Premierul Ludovic Orban a cerut marţi Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC ) să soluţioneze cu celeritate contestaţia vizând licitaţia pentru măşti de protecţie şi să nu aştepte cele 20 de zile, Premierul a precizat că firma care contestă procedura nu a dovedit că poate livra măştile în termenul prevăzut în documentaţia de licitaţie.

”Solicit Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor să soluţioneze cu celeritate, să nu aştepte cele 20 de zile, ci să acorde o prioritate absolută soluţionării acestei contestaţii. Din punctul meu de vedere, contestaţia nu este întemeiată. Măştile au fost achiziţionate în funcţie de preţ, care e un preţ de 68 de bani, 0,68 de lei, iar al doilea criteriu a fost termenul de livrare, care termen de livrare convenit a fost de şapte zile. Compania care contestă nu şi-a arătat capacitatea de a livra în cadrul termenului care a fost stabilit în documentaţia de licitaţie. Mi se pare o contestaţie ca să ne pună beţe-n roate”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Sursa: News.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *