Politica, Top Stiri, Trust This

Ludovic Orban: Mitingul din Piața Victoriei a fost pregătit. Ne confruntăm cu un bombardament de fake-news/ Robert Cazanciuc își critică proprii colegi din PSD care și-au pus amprenta asupra legii carantinei

Orban masuri pozitivi COVID

Ludovic Orban a declarat, duminică seară, la B1TV, că ne confruntăm cu un bombardament de fake-news, iar mitingul din Piața Victoriei ”nu a apărut din senin”, ci că ”a fost pregătit”:

”Ne confruntăm cu campanie foarte ciudată. Este un bombardament de informaţii false, negaţioniştii, cei care neagă existenţa virusului,  cei care sunt promotorii teoriei conspiraţiei. O mulţime de lansatoare de astfel de mesaje pur şi simplu transmit foarte intens şi foarte bine gândit aceste mesaje care instigă lumea să nu respecte nişte reguli (…) Sunt multe tipuri de lansatoare. Credeţi că s-a născut mitingul din Piaţa Victoriei din senin? A fost pregătit, sunt nişte pagini, site-uri de pe care s-a făcut mobilizarea la miting. Nu înţeleg de ce au protestat, că nu vor să poarte mască? Purtatul măştii este principla formă de apărare împotriva virusului. Că nu sunt de acord cu legea?”, a declarat Orban.

Despre legea carantinei și izolării, premierul a declarat că aceasta a fost dezbătută în Camera Deputaților, unde majoritatea PSD-ALDE ”și-a pus amprenta” asupra ei și că Robert Cazanciuc își critică proprii colegi deputați.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *