Top Stiri, Trust This

A doua zi de competiție #Magicin5: “Concurenții acestui show au de oferit ceva special, un stil care nu se regăsește în muzica românească acum”


Echipele au început să lucreze și la coregrafie, semn că stau foarte bine cu piesele, care în a doua seară de competiție este deja posibil să fie gata. Mai mult, nici ziua de astăzi nu i-a “iertat” de provocări, astfel că echipele au trebuit să facă schimb de studio. Adda s-a dus în locul lui Vanotek, Alex Velea la Adda în echipă, iar Vanotek la Alex Velea. Puteți urmări ce s-a întâmplat la linkurile, facebook: Magicin5, instagram: Magicin5,youtube: Magicin5

Magicin5 – Interviu cu Adda pentru The Trust Word:

Red: Ce înseamnă #Magicin5 pentru tine?

Adda: Este o rampă de lansare pentru cei talentați care nu au ocazia să ajungă într-un studio, care sunt foarte talentați, dar cântă coveruri, dar care poate își doresc să facă propriile lor piese. De aceea acest concurs este și diferit.

Red: Pentru a reuși să formezi o vedetă în cinci zile este nevoie de foarte multă experiență și profesionalism. Este totuși riscant să afirmi că cineva devine un star complet în timpul asta?

Adda: Noi în semifinală am avut trei probe destul de grele – una care e la toate concursurile, dar două speciale, surpriză și pentru ei: creativitate și improvizație. Într-un timp scurt, de 20 de minute, au trebuit să scrie versuri. Iar la improvizație, am avut un pianist care le-a cântat o armonie, iar ei au trebuit să facă pe loc linia melodică și să cânte și versurile pe care le-au creat. Practic proba aia a făcut diferența. Am cautat ceva în ei ce nu se vede în alt artist care este acum pe piață, un stil, un timbru aparte, atitudine diferită. Ei sunt diferiți și merită această șansă pentru că au ceva de spus.

Nu sunt doar voci bune și atata. Au mai mult și merită ajutați. Practic noi punem prima cărămidă din cariera lor.

Red: În contextul în care ați anunțat deja o următoare ediție a Talent Showului #Magicin5, cum vezi acest proiect peste un an sau doi?

Adda: Îl văd mult mai mare, desfășurat pe o perioadă mai lungă și cred că o să îi mai crească niște ramuri, să devină poate și mai complex deși și acum este.

E loc pentru totată lumea în industria asta, iar cei talentați și creativi merită ajutați și lansați pe piață.

Red: Până acum, cum se prezintă concurenții? Sunt la nivelul așteptărilor voastre? Lucrurile evoluează așa cum v-ați propus sau au fost situații care v-au luat prin surprindere?

Adda: Legat de Maria (n.r. concurenta din echipa Adda) – eu cred că ea are foarte multe de arătat. În prima zi de tabără a fost timidă și emotivă, dar asta e o emoție pozitivă pe care o pune și în voce și pe care o transmite mai departe. E totul bine. E mai bine decât ne asteptam. Terminam piesa astăzi, iar mâine lucrăm pe detalii, finisaje.

Red: Cum ai descrie piața românească de muzică comercială, în 2020, în 3 cuvinte?

Adda: Fals, pile și haos.

Pe lângă creatorii de content, cei care sunt mereu în studio, în concurs mai sunt și atuurile.

Atuurile din concurs

Doi artiști, Fratele Lu Chan și Bughi, au rolul de a ajuta echipele. Dar doar dacă acestea merită. Adică, în urma unor probe, pe care concurenții le vor câștiga, ei vor fi “norocul” lor. Pentru că vor aduce un aport esențial echipelor care urmează să își producă propriul single. Bughi este chitarist, se pricepe și la producție și e foarte bun pe Rock, iar Fratele Lu Chan este MC și se pricepe și el la producție, versuri și beat box. Astfel că cele mai muncitoare dintre echipe vor fi premiate cu acești experți talentați, care au experiență în domeniu și cunoștințele necesare pentru a da o tușă finală produsului.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *