Top Stiri, TTWO

#Magicin5 ziua 2: “Covoarele roșii se întind pentru tot stafful – și pentru artiștii din backstage”

Un artist de renume are întotdeauna în spate o echipă puternică. Și numeroasă.
La #Magicin5, concurenții devin în 5 zile staruri complete, iar asta presupune că pe lângă voce să aibă și atitudine, dar și o imagine bine construită.

Cristian Bucă, make up artist, a explicat pentru The Trust Word cât de importantă este imaginea unui artist și cât contribuie make-up-ul la asta.

“Imaginea este cea mai importantă pentru că asta vinde, iar make-up-ul și părul și hainele construiesc această imagine, deci machiajul este într-adevăr o parte foarte importantă”, a spus Cristian.

Este de 19 ani în industrie și a lucrat foarte mult și în străinătate și pentru vedete internaționale. Iar ceea ce remarcă și apreciază este bunul simț al oamenilor, normalitatea și respectul pe care îl primești ca artist de backstage.

“În străinătate, covoarele roșii se intind pentru tot staff-ul, pentru că și noi suntem artișiti de backstage”, explică Cristian.

În cadrul Talent Show-ului #Magicin5, el o aranjează pe Adda, cu care lucrează de trei ani, dar va avea și un rol important în realizarea produselor finale, adică a videoclipurilor cu piesele concurenților, pentru că îi va pregăti și pe aceștia.

El o aranjează pe Adda, cu care lucrează de trei ani, dar va avea și un rol important în realizarea produselor finale, adică a videoclipurilor cu piesele concurenților, pentru că îi va pregăti și pe aceștia.

Cum ți se pare experiența #Magicin5?

Cred cu tărie că este un proiect revoluționar, pentru că nu doar te face remarcat ca și cântăreț, ci pur și simplu, la sfârșitul săptămânii ești un artist complet cu un videoclip semnat de casa de discuri. Este cel mai complex proiect din România, de acest tip, la ora actuală.

Talentul lui și profesionalismul sunt demult recunoscute. A studiat la cea mai mare academie de machiaj din lume – Cinema Makeup School, iar în anul 2014 a fost campion mondial la IMATS – International Make-Up Artist Trade Show-Los Angeles. Dar cum a ajuns Cristian Bucă să se îndrăgostească de arta înfrumusețării?

A făcut pictură de mic, iar într-o zi, după ce a văzut un spectacol Cirque du Soleil, a zis că nu vrea să mai picteze pe pânză, ci vrea să picteze oameni pe față.

Vedetele din România își doresc o imagine trasă la indigo

L-am întrebat pe Cristian și cât de pretențioase i se par vedetele din România, la capitolul make up, comparativ cu cele internaționale.

“Nu sunt chiar pretențioase, cât sunt la indigo. Își doresc de cele mai multe ori același tip de make up, își doresc sa copieze, fără să își asume o proprie identitate”, a spus el.

Ce tendințe în make-up sunt în 2020?

Glitter și metalic, iar culorile sunt inspirate de ape și oceane. Cristian ne-a mai spus și că cel mai mult se poartă albastrul, degradeurile de albastru, turquoiuse și anumite nuanțe de verde.

Iar dacă vreți nu dați greș, indiferent de context și moment, cel mai bun sfat este ca look-ul să fie cât mai natural și fresh. Un ten hidratat, o bază perfectă, mascara, blush și accent pe buze, ne explică Cristian Bucă.

Sursa: The Trust Word

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *