Top Stiri, Trust This, TTWO

#Magicin5 ziua a treia: Ultimele retușuri la piese, dans și voie bună!

Dacă ieri am stat de vorbă cu Adda, astăzi ceilalți doi lideri ne-au spus despre cum e atmosfera în fiecare dintre echipele lor. E ziua a treia de #Magicin5, poate că și oboseala începe să își spună cuvântul, dar mai puternic este entuziasmul de a vedea produsul final cât mai repede, dar și cât mai bine realizat.

Cei din echipa Vanotek au filmat deja cadre pentru videoclip, iar cei din echipa Alex Velea au terminat deja două piese și vor ca până la final să o facă și pe a treia, chiar dacă în competiție va intra doar una.

Fiecare lider își dorește, evident, ca echipa lui să câștige, iar Alex Velea este deja sigur că ei vor fi aceia.

“Da, cred că o să câștig. Îmi doresc foarte mult. Mă bazez pe experiența pe care o am și pe talentul lui Denis. Și există o chimie între noi. Am ajuns să rezonăm și ne-am găsit foarte multe puncte comune”, ne-a spus Velea.

Nici în echipa lui Vanotek nu sunt probleme, iar colaborarea merge de minune.

Red: Cum a fost să lucrezi cu Stephen, având în vedere că are 15 ani?

Vanotek: Am mai lucrat cu copii și nu e niciun dezavantaj. E o plăcere să lucrez cu el, are o voce fresh și poate fi dusă în orice direcție.

Totuși, am vrut să știm care ar fi putut fi cea mai mare provocare sau lucrul de care s-ar fi putut împotmoli. Artiștii ne-au spus că însuși faptul că cei trei concurenți nu aveau experiență de studio ar fi putut să îi împiedice să se obișnuiască repede cu atmosfera și cu balanța sau armonia dintre voce și instrumental. Însă nu au fost probleme.

Velea: Mă așteptam să mă distrez, dar nu atât de bine!

Red: Cum definești experiența #Magicin5?

Velea: Extraordinară. Mă bucur foarte mult că fac parte din format. E o experiență unică. Mă așteptam să mă distrez, dar nu atât de bine. Sunt înconjurat doar de oameni talentați care împărtășesc aceeași pasiune și care iubesc muzica  la fel de mult ca și mine.

Și cel mai important este că nimeni nu pierde. Toți avem ceva de câștigat, în special cei trei concurenți.

Despre Denis, concurenta lui, Alex Velea a spus că este foarte charismatică și că are veleități de cântăreață, nu se intimidează ușor și reușește să se păstreze naturală și haioasă mereu. Acestea fiind atuuri importante pentru a ajunge un adevărat star.

Dacă Adda ne-a spus ieri că, în opinia ei, piața românească de muzică comercială, în 2020, ar putea fi caracterizată, în trei cuvinte, prin „Fals, pile și haos”, azi am vrut să știm și care este opinia celorlați doi lideri despre acest lucru.

Red: Cum ai descrie piața românească de muzică comercială, în 2020, în trei cuvinte?

Vanotek: În creștere.

Alex Velea: Trece printr-o perioadă ambiugă, dar nu e rău. Apar fel de fel de puști talentați, toți progresăm. Însă mulți seamănă între ei și sunt puțini cei care sunt originali. Mulți suntem influențați de alți artiști. Dar sunt și mulți copii talentați și din motivul ăsta are loc și #Magicin5, ca să îi găsim.

Și pentru artiști, #Magicin5 a reprezentat o provocare

Vanotek: A fost o provocare pentru mine, mi-a plăcut ideea și mi-a plăcut că noi cei trei lideri suntem din lumi muzicale diferite. Am zis “da” fără ezitare și aș repeta experiența, mai ales că acum am și învățat câteva chestii despre show și la următoarea ediție o să fie sigur și mai bine.

Ce proiecte mai pregătesc artiștii

Vanotek a lucrat zilele trecute la un clip care va fi lansat în două săptămâni. Clipul a fost filmat în București, în trei locații: într-o hală, într-o sală de teatru și într-un hotel. Elementul surpriză au fost câteva gâște!

Iar Velea lucrează la un album nou împreună cu casa lui de producție, Golden Boy Society. Au scos și prima piesă, “Dau moda” care are și videoclipul gata.

Sursa: The Trust Word

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *