Politica, Social, Top Stiri

Marcel Ciolacu: Toți parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizație pentru a sprijini achiziția de echipamente medicale

PSD doneaza pentru echipamente

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la finalul unei videoconferințe cu liderii din teritoriu, că parlamentarii partidului vor dona jumătate din indemnizație pentru a sprijni achiziția de echipamente medicale. Ciolacu susține că liderii din teritoriu i-au transmis că lipsesc echipamentele de protecție și testele pentru coronavirus.

„Toți parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizațiile lor pentru a sprijini achiziția urgentă de echipamente medicale”, a declarat Ciolacu.

„Singurul ajutor pe care guvernul l-a dat în majoritatea județelor s-a rezumat la 50 de costume de protecție și în jur de 100-200 de măști, necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Sunt județe care ne-au spus că sunt mulți oameni care au iești din carantină și nu au fost testați. Fac un apel către guvern și președinte să trimită urgent teste pentru spitale. Spitalele au bani, dar trebuie să aibă de unde să cumpere”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa: digi24.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *