Social, Top Stiri, Trust This

Medic de la Rădăuți: Suntem epuizați, mergem până cădem. Am avut zile cu 45 de ambulante, 13 în același timp

ventilator donat bihor

Spitalul Municipal Rădăuți se confruntă cu o situație dramatică, din cauza cazurilor pe care le are de gestionat. Cele 100 de paturi destinate pentru noul coronavirus sunt ocupate aproape la capacitate maximă.

În afara de aceste cazuri, Spitalul din Rădăuți se confruntă cu un val uriaș de pacienți cu alte patologii, pentru că tot județul Suceava trimite aici cazurile extra-COVID.

Despre această situație a vorbit la Digi24 Alina Sorodoc, medic la Compartiment de Primiri Urgențe de la Spitalul Rădăuți.

„Ne descurcăm foarte greu. După atâtea săptămâni nu mai rezistăm. De la început noi ne-am susținut unii pe alții, azis că doar așa putem ajuta colegii din Suceava.

Suntem epuizați, după multe săptămâni de foc, și fizic, și psihic, avem nevoie de colegii noștri specialiști de la spitalul județean. Lucrăm ture de 12 ore, nu mănânci, nu bei o cană de apă, muncești non stop.

Am avut ture cu 45 de ambulanțe, din care 13 venite în același timp, cu patologii foarte grave. Dacă vin 10 accidente vasculare cerebrale, o dată, așa cum am prins eu pe tură …. un singur om este foarte greu.

Sursă: DIGI24

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *