Politica, Top Stiri, Trust This

Mesaj puternic al ambasadorului Zuckerman pentru Parlament: Începeți să lucrați imediat cu Guvernul pentru a adopta legislația necesară pentru a prinde infractorii și pentru a recupera prejudiciile cauzate de fostul guvern și care i-au ajutat pe infractori

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a transmis, vineri, un mesaj puternic către Parlamentul român, cerându-i să repare prejudiciile cauzate de fosta guvernare PSD și care au ajutat infractorii.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi procurorul general, Gabriela Scutea, susţin declaraţii de presă comune, la sediul MAI.

G4Media.ro transmite LIVE declarațiile de presă

Marcel Vela:

Am luat notă de publicarea raportului Departamentului de Stat privind combaterea traficului de persoane.

Raportul conturează imaginea generală a activității antitrafic din România. În acest an, autoritățile au manifestat o preocupare constantă pentru prevenirea și combaterea traficului de persoane. Acest lucru se vede în rezultatele obținute.

Adrian Zuckerman:

Una dintre prioritățile SUA este să pledeze pentru statul de drept. Din păcate România rămâne pe lista de supraveghere, înseamnă că Guvernul nu și-a intensificat eforturile de combatere a traficului de persoane. Sub fostul guvern, eforturile au fost reduse. La scurt timp de la venirea mea în România m-am întâlnit cu reprezentanții Guvernului Orban. Am încredere în eforturile acestui guvern de eradicare a acestui fenomen.

Mă adresez Parlamentului. Începeți să lucrați imediat cu Guvernul pentru a adopta legislația necesară pentru a prinde infractorii și pentru a recupera prejudiciile cauzate de fostul guvern și care i-au ajutat pe infractori. Acum este momentul ca Parlamentul să ia atitudine.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *