Business

Ministrul Finanțelor Florin Cîțu: Peste 16 miliarde de lei cheltuiţi pe investiţii în primele șase luni ale anului 2020, cea mai mare sumă în ultimii 10 ani

Florin Cîțu pensii

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a precizat vineri că s-au făcut investiții masive inclusiv în luna iunie, de la începutul anului fiind investiți peste 16 miliarde de lei, cea mai mare sumă alocată acestui domeniu din ultimii zece ani. 

”Investițiile reprezintă singura soluția pentru a genera creștere economică cu prețuri stabile pe termen lung și locuri de muncă în sectorul privat”, a menționat Florin Cîțu într-un mesaj pe Facebook.

Conform acestuia, ”socialistii lui Dragnea au cheltuit în aceeasi perioada DOAR 6 miliarde în 2017 şi 9 miliarde în 2018”.

”Am schimbat paradigma din prima zi de guvernare. Ne-am concentrat pe investiţii şi doar aşa am reuşit să eliminăm TOATE scenariile apocaliptice promovate de socialişti pentru a induce panica în rândul populaţiei. Toate aceste trompete TREBUIE să iasă public şi să le ceara scuze românilor. Investiţiile reprezintă singura soluţia pentru a genera creştere economică cu preţuri stabile pe termen lung şi locuri de muncă în sectorul privat”, a mai precizat ministrul român.

Sursa: caleaeuropeana.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *