Social, Top Stiri

O româncă este prima femeie din Europa care a ajuns pilot-comandant pe o aeronavă din Grupul de Transport Aerian Strategic

ieftine destinații europene

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că locotenent-comandorul Simona Maierean, pilot pe aeronave de tip C-17 Globemaster III în cadrul Unităţii Multinaţionale de Transport Strategic (Strategic Aircraft Capability – SAC) din Baza Aeriană Papa din Ungaria, a devenit prima femeie din Europa care a obţinut certificarea de pilot comandant de aeronavă din Grupul de Transport Aerian Strategic al SAC.

”La numai 24 de ani, lt.cdor Maierean a scris istorie în Forţele Aeriene Române fiind prima femeie – pilot de vânătoare din România şi la 33 de ani devine copilot pe aeronava C-17 Globemaster în cadrul Strategic Aircraft Capability la baza din Ungaria. În urmă cu două luni s-a aflat la manşa aeronavei C-17 Globemaster şi după o misiune care a presupus aproximativ 40 de ore de zbor, a adus în ţară 100.000 de combinezoane de protecţie din Coreea de Sud”, a transmis, vineri, MApN.

„Trebuie să ştii ce vrei şi să-ţi asumi toate deciziile pe care le iei, să nu te opreşti la primul obstacol. În momentul în care ai un vis, îţi evaluezi realistic posibilităţile, îţi asculţi vocea interioară şi mergi mai departe”, a spus locotenent-comandorul Simona Maierean.

Sursa: G4Media.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *