Politica, Social, Top Stiri

Orban: Guvernul nu doreşte să reinstituie restricţii, dar va lua orice măsură se impune; virusul nu iartă pe nimeni

Orban masuri pozitivi COVID

Guvernul nu doreşte să reinstituie nicio restricţie în lupta împotriva epidemiei, dar dacă va fi nevoie, va lua orice măsură se va impune, a afirmat, miercuri, premierul Ludovic Orban, transmiţându-le cetăţenilor că „virusul nu iartă pe nimeni, nici pe aceia care nu cred în existenţa sa”.

El a spus că în ultimele luni au avut loc campanii organizate cu scopul de a-i determina români să nu creadă în existenţa virusului.

„De la începutul epidemiei împreună – cetăţenii români, autorităţile – au făcut eforturi fără precedent, au suportat privaţiuni şi s-au implicat responsabil în asigurarea stăvilirii epidemiei. Ar fi păcat de tot efortul nostru dacă acum, când suntem din nou în pericol, solidaritatea, respectul faţă de semeni, responsabilitatea faţă de societate şi faţă de fiecare dintre cetăţenii români nu revin în comportamentul comun. Din păcate, ne-am confruntat în ultimele luni cu campanii organizate care au avut ca scop să determine românii să nu creadă în virus, să nu respecte regulile pe care le-am stabilit, să ignore pericolul şi vedem că, din păcate, aceste campanii au dus la consecinţe. Numărul celor care nu respectă regulile a crescut”, a afirmat Orban.

Sursa: agerpres.ro


Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *