Externe, Social, Top Stiri, Trust This

Pandemia de coronavirus revine agresiv: Australia se pregătește de a doua carantină, în Serbia au izbucnit violențe, Africa a depășit jumătate de milion de cazuri, Catalonia impune masca și în aer liber

coronavirus in balkans

Reimpunerea măsurilor de izolare din cauza coronavirusului în Serbia a declanșat confruntări violente în capitala Belgrad, soldate cu rănirea a cel puțin 60 de polițiști și protestatari, pe fondul avertismentelor reînnoite că ritmul de răspândire a virusului continuă să crească.

Australia se confruntă cu un vârf de cazuri de COVID-19 în orașul Melbourne, care s-a pregătit miercuri pentru o a doua carantină în vederea opririi răspândirii virusului. Neplăcerile orașului Melbourne din cauza virusului sunt într-un contrast clar cu situația altor zone ale țării, care au raportat infectări zilnice reduse sau lipsa infectărilor.

Africa a depășit pragul de jumătate de milion de infectări cu coronavirus, conform cifrelor publicate miercuri de Centrele africane pentru controlul și prevenirea bolilor. Africa de Sud a raportat încă o zi cu peste 10.000 de cazuri confirmate. Nu există nicio modalitate de a cunoaște numărul real de cazuri confirmate de virus printre cele 1,3 miliarde de locuitori ai Africii, deoarece cele 54 de țări ale continentului continuă să se confrunte cu o deficiență gravă de materiale de testare pentru virus.

Sursă: G4Media

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *