Politica, Top Stiri, Trust This

PSD: Îi vom sancționa pe Solomon și Stativă când PNL îi va sancționa pe Orban, Rareș Bogdan și Costel Alexe

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, le-a propus celor de la PNL o înțelegere pentru a-i sancționa pe deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă pentru scandalul făcut de cei doi la o șaormerie din capitală. Aceștia vor fi pedepsiți în partid dacă și Ludovic Orban, Rareș Bogdan și Costel Alexe vor fi sancționați de PNL.

„Nu știu ce discută colegii mei în ședința biroului permanent, pentru că am ieșit să particip la această emisiune”, a spus Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, întrebat dacă se discută în PSD despre sancționarea deputaților Adrian Solomon și Irinel Stativă.

„Acest comportament al colegilor este unul pe care nu-l legitimăm în niciun fel și pe care nu-l susținem, ba chiar condamnăm ferm orice comportament de felul acesta. În momentul în care ai această demnitate publică trebuie să te comporți extrem de corect față de autorități și față de ceilalți oameni. Colegii mei au greșit, au fost sancționați de către organele competente și, evident, o discuție poate avea loc în partid pe ceea ce înseamnă eventuale sancțiuni suplimentare”, a adăugat deputatul PSD.

Sursă: DIGI24

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *