Externe, Social, Trust This

România, criticată de Teheran în cazul decesului judecătorului iranian Mansouri

Autoritățile române continuă investigarea morții suspecte a controversatului judecător iranian Gholam Reza Mansouri, care a căzut în holul hotelului din București, unde se afla sub control judiciar.

Cu puțin înainte de căderea în gol în interiorul hotelului Duke din centrul Bucureștiului, Gholem Reza Mansouri își plătise cazarea și își făcuse bagajele, afirmă surse din apropierea echipei de anchetatori. Între obiectele personale, polițiștii au găsit însemnări, mai multe telefoane mobile și carduri, care vor fi analizate de polițiști, arată surse citate de Europa Libera. 

S-a încheiat autopsia lui Mansouri, care indică multiple traumatisme, despre care, la prima vedere, investigatorii susțin că ar putea fi un indiciu că au apărut în urma căderii de la etajul al șaselea al hotelului. Ancheta mai așteaptă și rezultatul analizei toxicologice, care va arăta dacă Mansouri a fost otrăvit sau dacă luase substanțe care i-ar fi produs amețeli puternice. După primele cercetări, investigația conduce către ipoteza că Mansouri s-ar fi sinucis, mai spun cei de la Poliția Capitalei, însă nu este scoasă din calcul nici varianta crimei.

Sursă: Newsweek


Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *