Lifestyle, Sport, Top Stiri

Simona Halep, „româncă mândră”, sub lupa americanilor. „Am avut mare succes în tenis, fără să am un sistem important în spate. Asta mă face să mă simt puternică”

Simona Halep

Simona Halep este o excepție în lumea pestriță, multinațională și multiculturală a tenisului modern, evidențiază revista americană Tennis Head, care analizează pe larg legătura specială a campioanei de la Wimbledon cu țara de origine.

Jurnaliștii de peste ocean i-au dedicat un amplu material Simonei, cu câteva zile înainte de Ziua Națională a României. Lăsând în plan secund aspectele ce țin strict de joc și cele mai recente rezultate de pe teren, americanii privesc baza construcției carierei campioanei din România. Simona este aplaudată pentru faptul că nu a urmat rețeta patentată de succes, în care tinerii aspiranți la glorie aleg confortul unui paradis fiscal, mizează pe conglomerate de pregătire și echipe multinaționale. Halep este contra-exemplul, „o româncă mândră de originea ei”, „care nu și-a dorit niciodată să își părăsească țara”.

Sursa: prosport.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *