SOCIAL

TRUST THIS

TOP STIRI

EXCLUSIV TTW

Infografic The Trust Word: Roșu, galben și verde. Scenariile propuse pentru anul școlar 2020-2021

07/08/2020 - 18:43

Klaus Iohannis a anunțat ieri, 5 august, după ședința de la Cotroceni la care au participat premierul României, mai mulți miniștri și șeful DSU, că elevii vor începe școala pe 14 septembrie, fiind luate în calcul trei scenarii pentru anul școlar 2020-2021 (roșu, galben și verde), în funcție de situația epidemiologică din fiecare județ. 

Fiecare Comitet Județean pentru Situaţii de Urgenţă, la propunerea şcolii și a Inspectoratului Școlar, va decide dacă elevii vor merge la şcoală sau vor face cursurile online. 

Scenariile propuse pentru începerea anului școlar 2020-2021


Scenarii pentru începerea anului școlar 2020-2021
Infogram

Monica Anisie, Ministrul Educației, a declarat că programul elevilor va fi normal, cu ora de curs de 45 sau 50 de minute. De altfel, „activităţile sportive se vor desfăşura în aer liber, pentru activităţile de învăţare decizia este la nivelul unităţii de învăţământ. Ei se pot organiza, de exemplu: o lecţie de muzică sau de pictură să o facă şi în aer liber atâta vreme cât vremea o permite”, a completat Monica Anisie. 

Decizia ca elevii să aibă, pe lângă mască de protecție, și viziere sau paravane pentru bănci va fi luată la nivel local, de fiecare unitate de învățământ. 

Sursă: The Trust WordShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Oct