SPORT

Cum își petrece Simona Halep timpul în izolare: ”Nu am ceas deșteptător, nu am întâlniri. Micul dejun și apoi alerg puțin prin împrejurimi. Nu am atins nici mingea, nici racheta din februarie”

08/04/2020 - 13:45

Simona Halep a relatat pentru Europsport cum decurge viața sa în izolare la Constanța. Numărul 2 mondial a spus că nu a mai atins racheta de la turneul din Dubai, din februarie, și a avertizat că ”e mai sigur ca totul să fie anulat în acest moment, trebuie doar să ascultăm ce spun autoritățile: să stăm acasă și să ne protejăm. Viața mea nu este numai tenis”.

Interviul integral pentru Eurosport, preluat de Rador:

EUROSPORT: Cum percepeți situația în acest moment?
Simona Halep: În România, e destul de rău. Toate evenimentele au fost anulate și totul e închis. Avem în jur de 2.000 de cazuri de coronavirus și nu sunt chiar atâția morți pentru moment, dar lucrurile se înrăutățesc pentru că mulți oameni vin din Italia. Și pentru spitale e foarte greu să gestioneaze totul. Eu m-am pregătit. Cu o săptămâna înainte să închidă tot, m-am izolat pentru că mi-a fost puțin frică de virus și de ce aud despre China și despre alte țări. Este o perioada grea, pentru că nu pot ieși, dar trebuie s-o accept, să păstrez o stare de spirit pozitivă. Asta e cel mai important în aceste zile.

Sursa: G4Media.roShare with: