SPORT

Fotbal: Un angajat al clubului Dinamo, testat pozitiv la COVID-19

11/06/2020 - 12:13

Update: Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, joi, că meciurile echipei Dinamo, club în cadrul căruia a fost depistată o persoană infectată cu COVID-19, au fost suspendate până la finalizare anchetei epidemiologice a Direcţiei de Sănătate Publică.

Text inițial: Unul dintre angajaţii clubului de fotbal Dinamo a fost testat pozitiv la COVID-19, existând posibilitatea amânării partidei cu Chindia Târgovişte, dacă ancheta epidemiologică a DSP nu va fi finalizată până la ora meciului, a declarat, pentru AGERPRES, secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

„Nu mă lasă legea să spun despre ce persoană e vorba, dar avem confirmare telefonică de la Dinamo că există un caz pozitiv în cadrul personalului clubului. Trebuie stabilit dacă a intrat în contact cu jucătorii în cadrul anchetei epidemiologice. Din câte ştiu nu au anunţat dacă a intrat sau nu în contact cu jucătorii, dar nu ne putem lua după spusele unuia sau altuia. Singurii care pot stabili dacă persoana infectată a intrat sau nu cu jucătorii sau membrii staff-ului sunt cei de la Direcţia de Sănătate Publică în cadrul anchetei epidemiologice”, a declarat Ştefan pentru AGERPRES.

Oficialul LPF a precizat că în cazul în care ancheta epidemiologică nu va stabili cu exactitate dacă sunt persoane din cadrul echipei care au intrat în contact cu cel infectat, meciul Dinamo – Chindia Târgovişte, programat sâmbătă, ar putea fi amânat.

Surse: agerpres.ro, agerpres.roShare with:

CITESTE MAI MULT

Suceava se apropie din nou de scenariul roșu

21/10/2020 STIRI CORONAVIRUS

România se apropie de 5.000 de cazuri COVID-19 pe zi

21/10/2020 STIRI CORONAVIRUS TOP STIRI

ARHIVA

2020 Oct