STIRI

JUSTITIE

TOP STIRI

Anchetă penală şi administrativă împotriva profesorului din Piatra Neamț care a cerut poze nud unei eleve de seral

20/01/2021 - 09:11

Poliţiştii au declanşat o anchetă penală împotriva profesorului de matematică de la Liceul „Dimitrie Leonida” din Piatra-Neamţ care ar fi solicitat poze nud unei eleve, în vârstă de 21 ani, de la o clasă de seral

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Georgiana Moşu, a precizat, miercuri, că în cauză sunt efectuate cercetări pentru infracţiunea de hărţuire sexuală.

„În urma apariţiei în spaţiul online a unor conversaţii dintre o elevă şi un cadru didactic al unei instituţii de învăţământ, din Piatra-Neamţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situaţiei de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de hărţuire sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ. Cadrul didactic a fost audiat în această dimineaţă”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, potrivit g4media.

În paralel, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ a solicitat Consiliului de Administraţie al liceului să declanşeze o anchetă pe baza plângerii formulate de elevă.

Sursa: G4Media

#Liceul „Dimitrie Leonida” #Piatra-Neamț #profesor de matematică #hărțuire sexuală #ISJ #IPJ NeamțShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Feb