STIRI

EDUCATIE

Anchetă solicitată de Monica Anisie, după apariția unui filmuleț în care o profesoară din Borșa lovește elevi

25/10/2020 - 12:30

O profesoară dintr-o școală din Borșa, județul Maramureș, a fost filmată în timp ce lovea elevii iar imaginile au ajuns pe o rețea de socializare. Conform g4media.ro, Ministrul Educației, Monica Anisie, a transmis că a solicitat Inspectoratului Școale deschiderea unei anchete.

„Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulţi elevi de la o şcoală din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, au fost loviţi de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul şcolar general, cât şi inspectorul şcolar general adjunct ai inspectoratului şcolar, solicitându-le ca luni dimineaţă să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învăţământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, a scris Monica Anisie pe Facebook.
 
Ministrul Educaţiei a adăugat că o întristează apariția uneo astfel de  incidente.
 
„Cu toţii trebuie să reacţionăm ferm şi imediat, cu toleranţă ZERO la violenţa în şcoli”, a scris Anisie.
 
Filmulețul a fost postat pe contul de facebook al vlogger-ului Andy Popescu:  „Şi părinţii mei au fost profesori, dar niciodată nu au aplicat corecţii fizice. Ce părere aveţi de această profesoară de matematică din Borşa? Îmi doresc părerea voastră sinceră mai jos, intr-un comentariu, promit să vă citesc tuturor părerile”, a scris Andy Popescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: G4Media

#ancheta #MonicaAnisie #Profesoara #FilmareShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Dec