STIRI

CORONAVIRUS

Bogdan Aurescu, mesaj emoționant la vaccinare: Vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați, pentru că în felul acesta vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii

20/01/2021 - 10:33

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, s-a vaccinat miercuri împotriva Covid-19, împreună cu ceilalți membri ai Cabinetului Cîțu. Imediat după administrarea primei doze de vaccin, Aurescu a transmis un mesaj emoționant despre mama sa, care a lucrat în domeniul cercetării medicale, dar care a decedat în luna decembrie. 

„Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID, ci din cauza altei afecțiuni. În toată viața ei profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației”, a declarat Bogdan Aurescu.

Totodată, Ministrul MAE a mărturisit că a suferit din cauza pierderii mamei sale. „Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut s-o îmbrățișez și s-o sărut.”

În final, Bogdan Aurescu i-a îndemnat pe români să se vaccineze, pentru a-și „putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii”.

„De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați. Pentru că în felul acesta, vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste graniță”, este mesajul transmis de acesta.

Sursa: The Trust Word

#Bogdan Aurescu #MAE #Ministrul Afacerilor Externe #mesaj emoționant #vaccinShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Feb