STIRI

EDUCATIE

Demisie a directorului școlii din Constanța unde au fost amendați 8 elevi: S-a întâmplat un abuz. Poliția a amendat niște copii cuminți, foști elevi cu care noi ne mândrim și care trec special să ne vadă

05/10/2020 - 13:25

Directorul şcolii gimnaziale numărul 29 din Constanţa, Ion – Denys Ciorogaru, și-a depus demisia din această funcție, în semn de protest față de acțiunea Poliției de a amenda 8 foști elevi care jucau vineri seara baschet și fotbal în curtea școlii, anunța g4media.ro.

“Am luat decizia de a-mi depune demisia în semn de protest, pentru că sunt reprezentantul unei instituţii şi ca reprezentant al unei instituţii mi s-a părut perfect normal să am o reacţie la modul abuziv în care Poliţia s-a comportat faţă de foştii noştri elevi, dar şi faţă de noi ca şcoală. În urma unor sesizări pe care le-am făcut că anumite persoane au intrat în curtea şcolii şi au ameninţat elevii, a doua zi au venit, m-au verificat la hârtii şi am fost ameninţat cu amenzi. Ceea ce nu mi se pare deloc corect”, a acuzat Ion – Denys Ciorogaru, relatează agenția News.ro.

Directorul școlii a declarat că, “din punctul meu de vedere, s-a întâmplat un abuz. Uneori şi legea, dacă nu ţine cont de morală, poate fi abuzivă. Legea spune că în anumite ore nu ai voie să intri în spaţiul şcolii. Perfect adevărat. Poliţia a venit, a amendat nişte copii cuminţi, din informaţiile pe care le avem noi, care nu deranjau pe nimeni, stăteau de vorbă, pentru că aveau reclamaţii apropo de huliganii care vin, intră în curtea şcolii, distrug gardul, fac scandal. Parcă nu e ok şi fiind vorba şi de foşti elevi al şcolii 29, elevi cu care noi ne mândrim. Vorbim de copii cu rezultate nu bune, ci foarte bune la învăţătură, copii care nu ne-au creat niciodată probleme, copii care vin, salută, discutăm, trec special să ne vadă, care ani de zile pentru ei şcoala 29 a fost un loc în care se întâlneau. Acum sunt la licee diferite. Este tot singurul loc unde pot să se mai întâlnească, încă mai au prietenii. Mi se pare perfect absurd ceea ce s-a întâmplat”.

Sursa: G4Media

#constața #copiii #scoala #directorShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Dec