STIRI

SOCIAL

Draga Olteanu Matei, înmormântată cu onoruri militare, lângă soţul ei

22/11/2020 - 11:54

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei a fost depus joi seara la cinematograful „Dacia Mon Amour” din Piatra Neamţ, unde oamenii care au iubit-o au putut să-şi ia "rămas bun". Înmormântarea are loc azi, 22 noiembrie, la Cimitirul Eternitatea, scrie adevarul.ro. 


„Marea stea a teatrului şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a ajuns din nou pe scenă. De data aceasta însă, nu mai joacă! Lumina reflectoarelor Cinematografului Mon Amour va răspândi tristeţe în jur. Steaua Dragăi va lumina din cer", a fost scris pe pagina cinematografului.

Duminică (22 noiembrie), la ora 9.30, cortegiul funerar a ajuns pe Platoul Curţii Domneşti din Piatra Neamţ, unde a fost oficiat serviciul religios şi a fost acordat onorul militar. Conform programului, la ora 14.40, cortegiul funerar va pleca spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în faţa Teatrului Tineretului. 

Marea actriţă îşi va duce somnul de veci alături de soţul său Ionel Matei, care a decedat în 2014. La înmormântare este permisă prezenţa a maximum 100 de persoane. Participanţii trebuie să poarte mască şi să păstreze distanţa de trei metri între ei.


Sursa: Adevarul.ro

#DragaOlteanuMatei #inmormantare #onorurimilitareShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Nov