STIRI

SOCIAL

Klaus Iohannis a decorat mai mulți medici din țară: Scrieți o istorie discretă, dar de netăgăduit, a onoarei și demnității

01/12/2020 - 18:11

Președintele Klaus Iohannis a decorat, marți, de Ziua Națională, medici din mai multe spitale din țară, scrie digi24. Șeful statului le-a mulțumit pentru munca depusă în “linia întâi” și a spus: “scrieți o istorie discretă, dar de netăgăduit, a onoarei și demnității, construind o nouă realitate bazată pe încredere în unitate și solidaritate”.

„De Ziua Națională, urmăm tradiția de a onora meritele celor care își pun viața în slujba protejării cetățenilor români, a identității naționale, a valorilor și a instituțiilor fundamentale ale statului român.

Curaj, responsabilitate, altruism sunt valori definitorii ale celor către care ne îndreptăm recunoștința astăzi, ca reper deosebit de speranță și solidaritate.

În mod normal, sala aceasta ar fi fost neîncăpătoare dacă am fi avut posibilitatea să mulțumim tuturor celor care au contribuit la limitarea efectelor pandemiei și la salvarea de vieți. Vă rog să acceptați recunoașterea oferită astăzi și în numele colegelor și colegilor de breaslă.

Dumneavoastră, cei din linia întâi, luptați neobosit pentru viață, de multe ori cu riscul propriei siguranțe”.

Sursa: Digi24

#KlausIohannis #presedinte #decoratie #demnitate #onoareShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Jan