STIRI

SANATATE

La Spitalul CFR din Cluj Napoca a izbucnit un incendiu, provocat de un scurtcircuit, duminică dimineața

22/11/2020 - 11:29

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a fost alertat, duminică dimineața, în jurul orei 7.00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca. A fost nevoie de evacuarea a trei pacienți. În saloane se aflau 11 pacienți în momentul izbucnirii incendiului, anunța g4media

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie, aflată la etajul I al spitalului. 

Citește și: Vaccinul va fi gratuit și nu va fi condiționat sau obligatoriu

Baia în care a izbucnit incendiul deservea pacienții din secția Interne, din mai multe salaoane, iar accesul se făcea din hol. 11 pacienți se aflau in saloane, în momentul izbucnirii incendiului.

„Au fost evacuate trei persoane. A intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu două autospeciale de capacitate medie cu apă și spumă pentru stingere incendii, o mașină de descarcerare, o autospecială cu scară și un echipaj de terapie intensivă mobilă.  Incendiul a fost stins. Cele trei persoane evacuate sunt pacienți ai spitalului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș. Acesta a precizat că nu s-a impus evacuarea altor pacienți internați la Spitalul CFR.

Sursa: G4Media

#ISU #Alerta #incendiu #spital #Cfr #pacientiShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Nov