STIRI

CORONAVIRUS

Ministrul Educației: „Cel mai probabil, de marți vor fi suspendate cursurile față în față”

18/10/2020 - 14:30

Monica Anisie, ministrul Educației, a declarat duminică, la Digi24, că școlile din București vor fi închise „cel mai probabil” marți, prin decizie a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, după ce Capitala a depășit pragul de trei cazuri la mia locuitori. Orele se vor desfășura exclusiv online, a mai precizat ministrul. 

„De mâine (luni - n.r.) copiii merg la școală”, a spus ministrul Anisie, precizând că, deși pragul de trei cazuri la mia locuitori a fost atins în București, decizia de închidere a școlilor o ia Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență, după informarea primită de la Direcția de Sănătate Publică.

„DSP va prezenta situația epidemiologică Comitetului pentru Situații de Urgență. În funcție de situație și de numărul focarelor din școli, Comitetul pentru Situații de Urgență București poate decide suspendarea temporară pentru 14 zile a cursurilor”, a explicat ministrul care este procedura.

Monica Anisie anticipează că soluția Comitetului va fi de închidere a școlilor din București și trecerea la învățământ exclusiv online, scrie Digi24.

Sursa: DIGI24

#Monica Anisie #Ministrul Educației #București #cursuri online #Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență #CMSUShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Oct