STIRI

SANATATE

Ministrul Vlad Voiculescu admite problemele platformei de programare a vaccinării după sute de mesaje pe contul de Facebook: Se pare că am evaluat greșit

16/01/2021 - 07:56

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a recunoscut într-o postare pe Facebook problemele platformei de programare a vaccinării pentru persoanele din etapa 2. Deși în primă fază, ministrul a scris că și-a programat părinții pentru vaccin, ulterior, acesta a revenit cu o actualizare în care a spus că sute de oamnei i-au dat mesaje pentru a sesiza faptul că platforma nu este funcțională

Postarea integrală a lui Vlad Voiculescu:  

UPDATE: se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și am încercat să îi ajut pe câțiva cu înscrierea. Dacă pentru mine (și probabil pt. o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alții înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur și simplu imposibil. Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS și CNCAV să văd cum îi putem ajuta. O parte dintre comentariile de aici vor fi transmise de asemenea.
———-
Tocmai mi-am programat părinții pentru vaccinare. Platforma a funcționat bine. E intuitivă. Vor mai fi disfuncționalități? Probabil că da. Nu voi veni niciodată în fața voastră să vă spun că totul este perfect atunci când nu este. STS lucrează încontinuu pentru a rezolva probleme și pentru a îmbunătăți platforma.

Repet ce am zis în ultimele zile, și anume că nu avem doze de vaccinuri la discreție. Trebuie să ținem cont de acest lucru. Părinții și bunicii noștri dar și cei care suferă de boli cronice trebuie să aibă prioritate!
În ceea ce privește organizarea: sunt unele DSP-uri care s-au organizat foarte bine – au organizat centre de vaccinare, au organizat echipele mobile. Un exemplu: Bihorul – are deja 6 centre pe 7 fluxuri – s-au menținut centrele din spitale și s-au înființat puncte noi. Mai mult, au 4 echipe mobile cu medici militari și medici din spitale. Omul sfințește locul!

Sursa: The Trust Word

#Ministrul Sănătății #Vlad Voiculescu #platforma de programare #vaccinShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Feb