STIRI

POLITICA

TOP STIRI

Nicușor Dan, chemat la Palatul Cotroceni. Iohannis îl susține la alegerile de duminică: „Soluțiile lui rezolvă problemele Capitalei”

24/09/2020 - 08:32

Premierul Ludovic Orban și Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei s-au întâlnit, joi dimineață, la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis. 

Președintele și candidatul dreptei au discutat despre problemele din București și despre rezolvarea acestora. La solicitarea Digi24.ro, Administrația Prezidențială a precizat că președintele Klaus Ioahnnis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan „sunt fezabile” și pot duce la rezolvarea problemelor pe care le au bucureștenii.

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung”, precizează Administrația Prezidențială, potrivit Digi24.

Sursa: DIGI24

#Ludovic Orban #Nicușor Dan #Klaus Iohannis #PNL #Administrația PrezidențialăShare with: