STIRI

SOCIAL

Twitter a retras, la presiunile Franței, postarea „musulmanii au dreptul să omoare milioane de francezi” a unui politician malaezian

29/10/2020 - 20:50

Platforma Twitter a retras în cele din urmă, la presiunea guvernului francez, un mesaj al fostului prim-ministru malaezian Mahathir Mohamad în care acesta afirmase, la puţin timp după atacul de la Nisa, că musulmanii au dreptul „să omoare milioane de francezi pentru masacrele din trecut”.

Trei persoane au fost ucise joi dimineaţă cu cuţitul într-o biserică din Nisa, într-un atac considerat ca terorist de autorităţile franceze. La scurt timp după aceea, fostul prim-ministrul al Malaeziei, ţară cu majoritate musulmană, a postat pe blogul său şi pe contul de Twitter afirmaţii incendiare.

„În decursul istoriei lor, francezii au ucis milioane de oameni. Mulţi erau musulmani. Musulmanii au dreptul să fie furioşi şi să ucidă milioane de francezi pentru masacrele din trecut”, a scris Mahathir Mohamad, acum în vârstă de 95 de ani, un lider respectat în lumea musulmană, potrivit Digi24.

Sursa: DIGI24

#Mahathir Mohamad #Twitter #musulmani #Franța #atac NisaShare with: