STIRI

CORONAVIRUS

Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câteva zile: Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!

29/10/2020 - 17:31

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, care nu credea în coronavirus, a pierdut, în seara zilei de 28 octombrie, lupta cu virusul SARS CoV -2. Bărbatul avea 43 de ani și era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie, anunță reprezentanții prefecturii, citați de Turnul Sfatului.

În urmă cu trei zile bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu această boală. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”. Colegii săi din jandarmerie transmit că regretă profund pierderea lui și sunt alături de familia îndurerată.

După cum rezultă din mai multe postări pe FB ale jandarmului verificate de G4Media.ro, acesta era, înainte de a contacta virusul, coronasceptic și nu credea în eficiența măsurilor de protecție, cum ar fi masca.

Sursa: G4Media

#teoriiconspiraționiste #coronavirus #covid #JandarmerieShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Dec